Комплект дидактични табла за 1. група на детската градина Програмна система "Приказни пътечки (ISBN: 9789541807187)

Комплект дидактични табла за 1. група на детската градина Програмна система "Приказни пътечки (ISBN: 9789541807187)

от 54,00 лв 2 оферти
Описание
Комплектът съдържа 25 табла с формат 50х70 сm, които са обединени в едно книжно тяло, скрепено по подходящ начин. Всяко от таблата е окомплектовано с интересен и функционален оперативен материал, чрез който се допълват различните практически дейности.

Таблата имат комплексен характер. Те могат да се използват за онагледяване на образователното съдържание по всички направления от програмната система Приказни пътечки за 1. група. Осигуряват фронталната работа на учителя и подпомагат възприемането и осмислянето на съдържанието на особено важни тематични единици.

Те са нагледна основа за индивидуалното изпълнение на познавателните задачи от децата, като привличат вниманието им и ги правят активни участници в процеса на обучение.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^