Конституция на Република България - луксозно издание (2009)

Конституция на Република България - луксозно издание (2009)

Конституция на Република България - луксозно издание (2009)

от 15,00 лв 3 оферти
Описание
Луксозното издание на действащата Конституция на Република България на три езика – български, английски и френски е проект, посветен на 130 години от приемането на Търновската конституция. Изданието е уникално по рода си и е първото от такъв ранг за България. То прави достъпен актуалния текст на Конституцията до най-широк кръг хора като го предоставя на най-популярните езици в света, а брилянтният превод на френски език е направен от проф. д-р Жасмин Попова.

Законовият текст е предшестван от предговорът, съставен от проф. Емилия Друмева, член на КС на Р България и дългогодишен учен и преподавател по конституционно право.

С тези си достойнства изданието е подходящо както за представителни цели, така и за всички, които се нуждаят от текста на Конституцията на български и достоверния и превод на английски или френски език.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^