Контекстна реклама - основи, тайни, трикове (2008)

Контекстна реклама - основи, тайни, трикове (2008)

Контекстна реклама - основи, тайни, трикове (2008)

от 17,96 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски
Брой страници204

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Авторите на тази книга - практикуващи специалисти в областта на Интернет маркетинга, поднасят на читателя своеобразен пътеводител в света на контекстната реклама. В книгата ще намерите:
* Достатъчна по обем практическа информация, за да можете ефективно да се възползвате от възможностите на контекстната реклама.
* Практически съвети как да извлечете и анализирате подходящите ключови думи, да съставите убедителни рекламни текстове и целеви страници, как да използвате географско таргетиране.
* Методи и технологии за тестване, мониторинг и анализ на ефективността на Интернет рекламата.
* Анализ на методите за проследяване и борба с невалидните (мошенически) кликове - с така наречения кликфрод.
* и още ...

Книгата е предназначена за широк кръг читатели и се отличава с оригиналност, дълбочина и цялостност. Има практическа ориентация и може да бъде използвана от всички, които се интересуват от Интернет реклама и особено от контекстна реклама. Ще бъде полезна и на специалисти и консултанти в област­та на маркетинга, PR, информационните технологии, а също и за мениджъри, преподаватели, учащи. Книгата е настолно четиво и за тези, които тепърва започват да се замислят върху ефективността на рекламните кампании и търсят реални методи за повишаване на продажбите чрез Интернет.

За авторите:
Алексей Яковлев е ръководител на SEO-Study. ru - център за дистанционно обучение по Интернет маркетинг (SEO оптимизация, контекстна реклама и Web анализ). Практикуващ специалист в областта и автор на книги за SEO оптимизация, контекстна реклама и множество тематични статии за списанията: Компьютерра, Интернет-маркетинг, Генеральный директор, Маркетинг Менеджмент, Search Marketing Standard Magazine (САЩ) и др.

Александър Чупрун е ръководител международни връзки и съсобственик в SEO-Study. ru. Водещ аналитик в областта на SEO оптимизацията, Web анализа и контекстната реклама, автор на тематични статии за списание Компьютерра и други специализирани издания. Практически специалист по управление на рекламни кампании в сферата на контекстната реклама.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^