Координиране на схемите за социално осигуряване в Европейския съюз (2007)

Координиране на схемите за социално осигуряване в Европейския съюз (2007)

Координиране на схемите за социално осигуряване в Европейския съюз (2007)

от 30,00 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници348

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

На пръв поглед тази книга изглежда предназначена за специалистите по "Труд и работна заплата", за счетоводителите, за мениджърите по човешки ресурси и за юристите, които работят в областта на трудово-правното законодателство. Но при внимателен прочит се вижда, че въпросите, които разглежда касаят онази част от наетите и самонаетите граждани на Европейския съюз, които се възползват от правото си свободно да пътуват и да работят на територията на Обединена Европа.
Настоящата книга предлага експертен коментар с примери и формуляри, както и пълните текстове на Регламентите и съпътстващите ги приложения. Направено е описание на координацията на по-важните социални рискове: здравна помощ и болест, инвалидност, пенсии за старост и наследствени пенсии, трудова злополука и професионална болест, обезщетения за безработица и семейни обезщетения. В резюме е представен и начинът за сътрудничество между администрациите за социално осигуряване на страните от Европейската общност.
Поради естеството и актуалността на темата към момента, изданието е най-пълното и подробно разглеждане на европейското социално-осигурителн
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^