Космическият език (2004)

Космическият език (2004)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм
Брой страници332

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Суфизмът никога не е имал начало, никога не е възниквал като историческо явление. Той винаги е съществувал, подобно на светлината и звука, защото негов основен двигател е стремежът към хармония и красота.  Суфиите са едни от пазителите на древното познание на човечеството. Когато се появил Христос, те били едни от първите, които чули неговото слово. По времето на Мохамед, суфиите от планината Джафа първи откликнали на призива му.  Суфизмът пуснал корени и в Персия, където великите поети Хафиз, Шамс Табризи, Руми, Саади и Омар Хаям предали на света тайната вътрешна мъдрост на суфизма.  
Тук и сега индийският мистик и поет Хазрат Инаят Хан (1882-1927) излага пред нас своето учение за:- Мистицизма на звука и силата на словото;- Духовното значение на цветовете;- Влиянието на звука върху тялото и душата;- Магията и преобразяващата сила на музиката;- Изгубения космически език.
Нека влезем в хармония със съществуването и да доловим посланието на един мъдрец, идващ от друго измерение.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^