Космогенезисът на Маите за 2012г (ISBN: 9789549994858)

Космогенезисът на Маите за 2012г (ISBN: 9789549994858)

Космогенезисът на Маите за 2012г (ISBN: 9789549994858)

от 22,50 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЕзотерия, История, Младежка литература, Наука
Езикбългарски
Брой страници430

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тайните на галактическата космология на майте са разкрити!
Докато изследва календара на майте с неговия край на света през 2012 г. , Джон М. Дженкинс декодира галактическата им космология. Майте откриват, че периодичното изравняване на слънцето с центъра на галактиката на Млечния път оказва формиращо влияние върху човешката еволюция.
Подреждането на планетите дефинира и поредица от световни епохи. Четвъртата епоха свършва на 21. 12. 2012 г. , когато голяма глава от човешката история ще намери края си. „Космогенезисът на майте за 2012 г. \" разкрива прозрението им за цикличната природа на времето и ни подготвя за собствения ни космогенезис.
„Обширните изследвания на Джон М. Дженкинс на астрономията и загадките на майте наистина са впечатляващи и книгата му без съмнение ще стане класика в тази област. „Космогенезисът на майте за 2012г. \" е задължително четиво за всички онези, които смятат, че в миналото ни има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед. \" - Робер Бовал, съавтор на „Загадката Орион\"
„В „Космогенезисът на майте за 2012 г. \" авторът Джон М. Дженкинс комбинира дарбата си за проницателна митична и символна интерпретация със строги изследвания, за да разкрие майския календар като световна космология и духовна философия, здраво вкоренена в прецизни наблюдения на небесните модели и ритми. \" - Робърт Лоулър, автор на Sacred Geometry и Voices of the First Day
„Добросъвестно и изчерпателно изследвана и внимателно написана, тази книга търпеливо е достигнала до (но никога не е скачала към) изключително оригинални заключения, които са едновременно солидни и авторитетни и се откриват единствено при най-високата ерудиция. За разлика от други книги, посветени на декодирането на „пророчествата\" на майте, тя има и потенциала за хепиенд. \" - Джон Антъни Уест, автор на Serpent in the Sky
Джон M. Дженкинс е водещ независим изследовател на мезоамериканската космология. Автор е на пет книги за майте и е изнасял лекция в престижния Институт за изследване на майте в Маями. През март 1998 г. е поканен от Местния съвет на двете Америки, за да говори на конференцията им в Мерида, Мексико.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^