Космосът на душата (2002)

Космосът на душата (2002)
Описание
Ключови думиЕзотерия, История
Езикбългарски
Брой страници256

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Повечето духовни традиции са предсказали предстоящия еволюционен скок на човечеството и мнозина смятат, че установеният ред в обществото ще се противопостави на тази промяна. "Космосът на душата" ни отвежда зад сцената, като предлага дистанцирания възглед на онези, които виждат триизмерната Земя от разстояние и разказват как човечеството е било ограничавано от тайните планове на властващите. Преди всичко книгата е зов да разберем какво означава да бъдем наистина галактически същества - как да започнем да играем своята роля в мащабния космически план.
Разгледани са следните теми: заробването на човечеството от религиозните доктрини; ограничаването на свободата ни от властта; какво е истинско лечение на ума, тялото и духа; квантовата физика като ключ към висшите измерения; същността на висшите измерения, наше предопределено бъдеще; тайнствата на платото Гиза и артефактите на Марс; свещената геометрия като градивните блокове на Вселената; как ще живеем със светлинни тела; истинската същност на времето.
Това са учения от същества отвъд нашето измерение, предадени чрез контактьор, които ни предлагат познанията си за събитията с влияние върху съдбата ни и напътствията си, за да ни помогнат да посрещнем предстоящото предизвикателство и да ни отворят за истинския ни потенциал като съзнателни участници в многоизмерната Вселена.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^