Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници156

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Котката е румънска вълшебна приказка с много перипетии и голямо очарование. Това е историята на една принцеса, която на 17-годишна възраст е омагьосана - превърната е в котка. Тя трябва да остане в тази форма, докато дойде един императорски син и й от­реже главата... Един простосърдечен императорски син, който търси по света фино ленено платно, я на­мира и изпълнява задачата. Как и защо става това е търпеливо анализирано от д-р Фон Франц с характерната за нея ерудиция и свеж хумор. Една по една тя изравя символните нишки на тази приказка - магия, бой, биене на камбани, златни ябълки, скокове с преобръщане, вещици и пр. , и анализира големите теми на прераждане и единство на противоположности, които тя неизменно свързва както с индивидуалната, така и с колективната психология.
Текстът на книгата представлява серия от лекции, представени в Института на Юнг в Цюрих, Мари фон Франц е в най-добрата си форма, теоретически ясна, остроинтуитивна и винаги основаваща се на живия опит.

Мари - Луиз фон Франц, доктор по философия /1915 - 1998/, работи с Юнг близо 30 години. Тя е признат авторитет по психологическо тълкуване на сънища, вълшебни приказки и алхимични текстове и е автор на много книги по тези въпроси. Текстът на книгата представлява серия от лекции, представени в Института на Юнг в Цюрих, Мари фон Франц е в най - добрата си форма, теоретически ясна, остроинтуитивна и винаги основаща се на живия опит.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^