Кралски комедии (ISBN: 9789542915195)

Описание
След "Фекални драми" издателство БЛЕК ФЛАМИНГО ПЪБЛИШИНГ продължава да представя за пръв път на българския читател части от голямото творчество на младия австрийски драматург Вернер Шваб, който през 90-те години на миналия век смути театралния свят с провокативните си пиеси.

Тази книга също е съставена от самия автор и заглавието й "Кралски комедии" е също от него. Във всичките пиеси, които Вернер Шваб е написал за три-четири години от живота си, са обрисувани с голяма ирония чудовищните обстоятелства, при които живее обществото. Езикът, използван от автора и винаги привличащ вниманието, е невероятно объркан и изкривен, понякога експресивен, но винаги безумен, жалък и смешен, защото според Шваб само по този начин може да се разкаже истината за живота, за който може да се мисли и говори само с ирония. 
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^