Кръвна линия (ISBN: 9789548505284)

Кръвна линия (ISBN: 9789548505284)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБългарска литература, Художествена литература, Литература
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

"Тумулус" е класически трилър в два тома. Първият том "Кръвна линия" е разделен в две книги, като първата включва частите "Покровителите Дуло" и "Посветените", а втората - "Знаците на Армагедон".
Вторият том "Свещеният камък" също е обособен в две книги - "Нощта на мъртвата луна" и "Божественият код".

Сюжетните линии на романа използват сериозна база от достоверни факти, вградени в екзотична хипотеза за сътворението на света и смисъла на човешкото съществуване. Действието се развива в България, Афганистан, САЩ, Сирия, Кипър и Италия. Това е още едно предизвикателство за любителите на адреналинови конспиративни теории, подобно на книги от типа на "Шифърът на Леонардо" от Дан Браун, "Краят на кръга" от Том Егеланд, "Светата кръв и свещеният Граал" от Майкъл Бейджънт и други.
Преминавайки през съдбата на емблематични световни фигури и събития, през сблъсъка на мистика и реалност, авторът Кирил Пецев търси свой художествен коридор в българската творческа писта по пътя на глобалистичните идеи за движението на света. Ще се изненадате как в тези идеи са вместени хипотезите за историята на българския род, започнала от Тогарма - внук на героя от библейския потоп Ной, както и историческата роля на династията Дуло при формирането на средновековна Европа. От различна гледна точка се насочва вниманието и към познати сакрални местности и личности, като Кожух и Рупите край Петрич, Рилския манастир, пещерата Вулвата и предсказанията на пророчицата Вангелия Гущерова (Ванга).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^