Кръвните групи: Хранене, здраве, характер (ISBN: 9789543450732)

Кръвните групи: Хранене, здраве, характер (ISBN: 9789543450732)

от 9,00 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
В християнството съществува тайнството причестяване, при което човекът символично приема плътта и кръвта на Исус под формата на хляб и вино. В този ритуал на тънко духовно ниво посветеният свързва мислите и духа си с Исус Христос.
Тайнствената сила на кръвта е използвана в магическите ритуали още в древността. Днес също я използват в магията и обредите.
Магьосниците използват кръв на хора и животни. Древните хора смятали, че в кръвта е съсредоточена душата на човека или че е свързана с него и чрез нея се опитвали да влияят върху други хора. Днес науката доказа, че кръвта е носител на информация за личността, в чийто организъм тя циркулира. Тя запазва връзката си с човека дори след смъртта му, преди да изсъхне и се слее със земята.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^