Курс по счетоводство на предприятието (ISBN: 9786197003093)

Курс по счетоводство на предприятието (ISBN: 9786197003093)

от 31,50 лв 2 оферти
Описание
Иван Душанов е професор, д-р на икономическите науки. Има висше икономическо образование по специалността "Счетоводна отчетност" и висше юридическо образование по специалността "Право". Председател е на съюза на счетоводителите в България.

Марин Димитров е професор, д-р на икономическите науки и дипломиран екперт-счетоводител. Работи в СА "Д. А. Ценов" - Свищов и във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" във В. Търново.

Книгата е осмото основно преработено и допълнено издание на "Курс по счетоводство на предприятието" С него продължават усилията на авторския колектив да поднася на българския счетоводител и учащите се във висшите и средните училища актуалните знания по счетоводство на предприятието.

Настоящото издание е съобразено с промените - изменения и допълнения, в действащата законова и подзаконова нормативна уредба в счетоводството: Закона за счетоводството, Международните стандарти за финансово отчитане/ Международните счетоводни стандарти, Националните стандарти за финансово отчитане за малки и средни предприятия.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^