Къде да следваме на английски в Европа (2005)

Къде да следваме на английски в Европа (2005)

Къде да следваме на английски в Европа (2005)

от 10,80 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Езици, Езици, Икономика, Икономика, Право, Речници, Учебник
Езикбългарски
Брой страници318

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

През последните десетилетия английският се превърна в световен език за комуникация, научна работа и бизнес. Владеейки този език, пред вас се откриват нови перспективи за работа, както и за повече пари и по-голяма мобилност. Ако знаете английски, можете да учите навсякъде по света.
Образованието в чужбина е важен етап в живота на всеки млад човек, затова трябва да се обмисли много внимателно. И тъй като държите в ръцете си справочника „Къде да следваме на английски в Европа\", ние сме убедени, че вече сериозно сте се замислили за бъдещето си. Първата стъпка в тази насока е събирането на информация - процес, изискващ много време и търпение за отсяване на важното от незначителното. Трябва да направите точна преценка на плюсовете и минусите на обучението във всяка една държава, във всяко едно учебно заведение - не само от финансова, но и от академична гледна точка. В същото време ви престоят доста важни неща - да научите добре езика, за да се явите на изпит за международно признат сертификат, както и да се дипломирате успешно с възможно най-висок успех.
Колко време отнема търсенето на информация? Месец, два, година? Никой не може да каже с точност, но едно е сигурно - справочникът „Къде да следваме на английски в Европа\" ще ви спести много време и нерви. Ползвайки изданието, бързо ще се сдобиете с информацията, която ви интересува, лесно ще съпоставите данните и ще вземете адекватно решение за по-нататъшното си обучение и свързаната с него подготовка.
Нашият екип успя да систематизира и обобщи огромната информацията за учебни заведения в 36 страни по начин, който я прави лесна за ползване, без да я лишава от най-съществените й компоненти - наименование на бакалавърските, магистърските и докторските програми, изисквания към кандидатите, срок за подаване на документи, такси за обучение и възможности за стипендии. Тези от бас, които проявява интерес към дадена специалност, могат да отправят своите въпроси на електронния адрес на учебното заведение или да посетят неговия уебсайт, даден в адресната информация.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^