Кървава власт (2013)

Описание
„Кървава власт е книга, която ще ви завладее с реалността си, с ударните разкрития и художествения анализ на автора – Веселин Стаменов, свързани с амалгамата между двата основни обществени метала, определени от обществото метафорично с думите – мафия и власт. Стаменов е доказал се в годините като единственият творец, който умело успя да „открадне перото на легендата в булевардната литература – Христо Калчев. Това определено му даде място в „досиетата на съвременните български разказвачи. Днес авторът на книгата е главен редактор и собственик на няколко медии, отговорен редактор в други, също така медиен експерт - консултант в редица институции и организации, с опит по политически PR и признат като обществен строител на съвременното гражданско общество.

„Кървава власт е продължение на най-касовата книга на Веселин Стаменов – „Убий Путин. Вулгарен роман, който бе признат за най-продаваната книга от българин за 2008 година от водещите сайтове за продажба на книги, книжарници и книжни борси. Книгата беше преиздадена от три издателства и с договор за превод на английски език, от водещо лондонско издателство. Това дава самочувствие на нас, издателите на тази книга, да вярваме, че тя ще задмине по успех своите предшественици. Защото в нея има нова вълна на документалистика и актуалност, и защото героите в романа са „откраднати от действителни образи. Образи, от които ежедневно зависи съдбата на всеки един българин.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^