Латерален маркетинг: Нови техники за нестандартни идеи (ISBN: 9789547830585)

Латерален маркетинг: Нови техники за нестандартни идеи (ISBN: 9789547830585)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Днес маркетолозите са изправени пред сериозно предизвикателство: как да се открият хитроумни идеи в свръхконкурентния и свръхсегментиран пазар. В условията на консуматорска икономика, пренаситена с хомогенни продукти и с клиенти, имунизирани срещу рекламните послания, традиционният вертикален маркетинг не работи.
В тази книга легендарният гуру на маркетинга Филип Котлър и специалистът по бизнес консултации Фернандо Триас представят нова система за разработване на остроумни и нестандартни идеи и възможности - латералния маркетинг. Този нов хоризонтален маркетинг допълва традиционния, като предлага алтернативен път към откриване на нови идеи.
Латералният маркетинг позволява на маркетинг специалистите да разработят напълно нови продукти, целящи широка аудиория, за разлика от традиционния маркетинг, който предлага познати продукти на все по-стесняващи се пазарни пространства. Тук ще откриете рамката и теорията на латералния маркетинг и разгърнати новаторски идеи, наред с много интересни примери от съвременната бизнес действителност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^