Латерални загадки (ISBN: 9789546077097)

Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Брой страници100

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Това е един пример, изискващ латерално мислене (мислене, при което с помощта на въображението се установяват нетипични взаимовръзки между нещата). Неслучайно наричат латералното мислене „храна за мозъка\".
Характерното за латералните загадки е, че развиват логиката и въображението при разрешаване на професионални и житейски ситуации. Сред многото сценарии за обяснение на конкретната загадка ще трябва да откриете точния отговор. Ще ви помогнат допълнителните указания в раздела „Ключ към загадките\".
Разчупете клишетата и атакувайте проблема нестандартно! Мислете латерално!
Пол Слоун и Дез Макхейл са световно признати лектори в областта на лидерството и стимулиране творческия потенциал на бизнес организациите. Те са уважавани автори на книги за развитие на латералното мислене като ключ към личностното и професионално израстване.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^