Леки автомобили. Инжекционни системи за гориво (1997)

Леки автомобили. Инжекционни системи за гориво (1997)

Леки автомобили. Инжекционни системи за гориво (1997)

от 10,50 лв 3 оферти
Описание
В книгата са разгледани системите за управление на впръскването на горивото в двигателите на автомобилите, известни като инжекционни системи. Основно внимание е отделено на принципа на действие на системите, които са разделени на групи в зависимост от специфичните решения на изграждането им. Дадени са указания за свързването им към електрическата уредба на автомобила. Изяснени са възможностите за контрола върху работата на някои от възлите на уредбата, както и изискванията, които трябва да се спазват при експлоатацията на автомобила.

Във връзка с повишените изисквания за намаляване на токсичността на отработилите газове специално място е отделено на средствата и системите за контрол на токсичността на отработилите газове.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^