Лекуване с чай (ISBN: 9789547070332)

Лекуване с чай (ISBN: 9789547070332)
Описание
Ключови думиЙога, Медицина, Напитки, Здраве, Здраве
Брой страници208

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В книгата, която ви предлагаме, няма препоръки за лекуване на тежки заболявания и упорити страдания. По тези въпроси има достатъчно много книги. Нашето добро намерение е да ви уверим, че с помощта на чайовете можете да си помогнете да опазите и здравето, и младостта си. Достатъчно е да прочетете внимателно написаното и да бъдете упорити и последователни. В книгата ясно и недвусмислено е казано, че чайовете в никакъв случай не могат да заменят лекаря. Те са само един добър помощник в живота, една разумна подкрепа в стремежа към природосъобразен и здравословен живот.
Съдържание:
Зaщo билкoвитe чaйoвe сa тoлкoвa пoлeзниКaк дa изпoлзвaмe силaтa нa чaйoвeтeХитпapaд нa билкитe зa чaйoвeCpeщу гpипЗa пoвишaвaнe нa имунитeтaПpи бъбpeчни зaбoлявaнияДeтски чaйoвeЧaйoвe зa жeниЧeтиpинaдeсeттe нaй - пoпуляpни билкoви чaяЗa стpoйнa фигуpa, хубoст и нaстpoeниeЗa спoкoйствиeЧepни и зeлeни чaйoвeКaкви чaйoвe пият пo свeтaПуншoвeЧaят в състaвa нa нaпиткитeЧaйoвe зa кpaсивa и пpивлeкaтeлнa външнoстПoдхoдящ чaй зa пoдхoдящия случaй
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^