Леля Ванга: Святост и мъдрост (ISBN: 9789548177399)

Леля Ванга: Святост и мъдрост (ISBN: 9789548177399)

Леля Ванга: Святост и мъдрост (ISBN: 9789548177399)

от 8,64 лв 2 оферти
Описание
Второ допълнено издание

Книгата е плод на повече от сто лични срещи на автора, проф. д-р Димитър Филипов, с Ванга. Всички факти са получени от непосредствен контакт с големия български феномен, като един и същи факт много често се предава по различен начин от двама непосредствени наблюдатели.
Авторът посочва вниманието главно в три направления: представяне на обикновените човешки качества и необичайните способности на Ванга чрез описателния метод; описване на отношението на Ванга към тенденциите и събитията на живота, към отделни политици и обществени дейци; изказване на някои съображения за възможни свойства и форми на живота, съдейки от информацията, получена от Ванга.
В настоящото второ допълнено издание е запазен непокътнат текстът на първото издание, защото е "проверен", от самата Ванга. Включени са нови факти и е направен опит за по-широко обобщение на способностите й с опит да се представят в известен смисъл като модел на социалния живот и на материалната действителност, а и на космическата картина.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^