Описание
Това помагало е предназначено за всички, които изучават френски език и които желаят да тренират и усъвършенстват уменията си за разбиране на писмена реч и за изразяване в писмена форма. То може да служи за подготовка на писмен изпит при завършване на VIII клас с интензивно изучаване на френски език или за подготовка и оценяване на писмените умения и знания на учащите в:
- профилираните гимназии и паралелки с прием след VII клас с профилите: чуждоезиков, природоматематически , хуманитарен, технологичен, изкуства и спорт;
- техникумите и професионалните гимназии с прием след VII клас и интензивно изучаване на френски език;
- чуждоезиков профил на гимназиалната степен с прием след VII и след VIII клас;
- прогимназиалната степен на образование (в VII/VIII клас), I чужд език, училища с ранно чуждоезиково обучение, започнало в I или II клас на началното училище;
- организирани курсове или самостоятелно изучаване на френски език след около 100 часа обучение.

В съдържанието са включени упражнения за развиване на уменията за придобиване и затвърждаване на знанията, както и за измерване равнището на комукативна компетентност по писмен френски език.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^