Лицето като огледало (ISBN: 9789542608158)

Лицето като огледало (ISBN: 9789542608158)
Описание
Ключови думиАстрология, Езотерия, Окултизъм
Брой страници264

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.480 kг.

Китайското изкуство на физиономиката се опира на същите принципи, които са послужили за основа на акупунктурата и китайската медицина. Това е сложна система, която се е развивала и усъвършенствала повече от 3000 години. Книгата задълбочено разглежда основните елементи: вода, дърво, земя, метал и огън, и ни помага да открием към кой елемент принадлежим. Изкуството да четеш по линиите на лицето дава отговор на най-важния въпрос в живота на човека: кой съм аз и какво е моето призвание.
Джийн Хейнър има дългогодишна практика като учител и консултант по фън шуй и физиономика: техниките за разчитане линиите на лицето. Опирайки се на своето 25-годишно познаване на древните китайски принципи за равновесие и здраве, тя се стреми да направи тази мъдрост приложима в нашия модерен свят. Основен момент в работата и е откриването на начини, по които хората да заживеят в хармония с истинската си природа, да имат безстрашно и състрадателно сърце. Книгата и се основава на древните китайски принципи за хармония и баланс между духа и тялото, но осъвременени и адаптирани за западния читател. Целта и е да даде практични и лесни напътствия как да разберем истинската си същност и да намерим ключа към съдбата си. На лицето на човека са отбелязани всички значими събития, оставили траен отпечатък в живота му. Книгата ще ни даде възможност да прозрем какви са нашите заложби, силните и слабите ни страни, най-големите ни страхове и скритите ни копнежи. Също така ще ни предостави полезна информация за характера и темперамента на хората около нас и ще ни бъде ценен съветник, когато избираме стратегията си на общуване с околните. Благодарение на нея ще успеем по-добре да разберем себе си и другите и така ще станем и по-толерантни към собствените си и чуждите слабости.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^