Личният магнетизъм. Същност и приложение (2007)

Личният магнетизъм. Същност и приложение (2007)

Личният магнетизъм. Същност и приложение (2007)

от 7,20 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПсихология, Самоучител
Езикбългарски
Брой страници148

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тайната на менталното очарование
Как да оказваме мощно и неустоимо въздействие върху ума и волята на другите

Още в дълбока древност хората са били убедени в съществуването на вътрешна сила, влияние или атмосфера, излъчвана от определени личности, която ги правела способни да привличат, доминират и контролират другите.
В своята книга Дюмонт ни предлага ключа към тайната на личния магнетизъм, но единствено от нашата свободна воля зависи каква степен на успех ще постигнем.
Има ментален и физически магнетизъм. Едни притежават повече ментален, при други по-изявен е физическият. Но най-висока степен на личен магнетизъм притежават хората, постигнали баланс между двата типа магнетизъм.
Магнетизмът е онзи дух, жизнена сила, онази магия, която кара хората да тръгнат към нас. Можем да постигнем това по няколко начина:
Като генерираме, складираме, натрупваме и разпределяме тази сила чрез дихателни техники, контакт с природата и поредица от прости упражнения - протягане, усукване, извиване на тялото, вливане на енергия в слънчевия сплит.
Чрез подходяща умствена нагласа - създаване на положителни мисловни модели. Дюмонт ни припомня, че всичко, което прави човека силен, е положително; а което го прави слаб - отрицателно. За да постигнем успех е нужно да си изградим имунитет към агресията и недоброжелателството на другите като създадем личен защитен щит. Ако във всеки миг поддържаме силна, позитивна аура, можем да спечелим всички битки, водени от прекрасната древна мъдрост: Никога не започвай битка, но винаги я довършвай!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^