LitUps! (Part Two). Essentials in British and American Literature for the 12. Grade. Student’s Book (2014)

LitUps! (Part Two). Essentials in British and American Literature for the 12. Grade. Student’s Book (2014)

от 22,50 лв 3 оферти

Офертите за продукта

Описание
LitUps! (Part Two) представя произведения от британската и американската литература на 20. век, като интегрирано развива четирите езикови умения чрез разнообразни приложни дейности:

- запознаване с литературните текстове в контекста на политическата и културнатата история на 20. век;
- изграждане на бързи междупредметни и междукултурни връзки;
- овладяване на писмени и устни жанрове, необходими за бъдещата реализация на учениците в различни хуманитарни професии;
- формулиране на собствена естетическа и гражданска позиция;
- развиване на специфични умения, свързани с проектна и екипна работа.

Работната тетрадка съдържа допълнителна информация по темите, включени в книгата за ученика, и предлага тренировъчни тестове за матурата по английски език и за приемните изпити в български и чужди висши учебни заведения.

Извън чисто прагматичните цели LitUps! (Part Two) има и вторична, популяризаторска и педагогическа, функция: насърчава четенето като цяло и дисциплинира ключови когнитивни умения. Предложените интерактивни подходи на преподаване развиват емоционалната интелигентност и социалната чувствителност на учениците, като ги стимулират да „преживеят и най-мрачните, и най-бляскавите мигове на 20и век през емблематичните културни и субкултурни явления в литературата, публицистиката, музиката и киното.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^