Лятото преди мрака (2008)

Лятото преди мрака (2008)
Описание
Кейт Браун е сякаш друго "аз" на авторката. След като 20 години е била примерна съпруга и майка, Кейт Браун е свободна да прекара едно лято пълно с приключения – децата й отлитат от семейното гнездо, съпругът й заминава да работи за няколко месеца в американска болница.
Кейт започва работа в международна организация, впуска се в авантюра с по-млад мъж, пътува с него в чужбина, при завръщането си в Англия среща една изключителна жена, чийто чар и свобода на духа я насърчават да търси собствения си Аз. Пътуването към себе си в превала на лятото е тревожно, опустошително, катарзисно...
Тя трябва да преоцени своя живот на съпруга, майка, домакиня, да преоцени чувствата си, поривите и надеждите си...

"Шедьовър... вероятно най-добрата книга на Дорис Лесинг. Ще изгубите, ако не я прочетете. "
Икономист

"Откровена, проницателна, сериозна. "
Айриш Таймс

"Лятно пътуване към себепознанието с удивителен край – с акт на самоопределяне, което е толкова пълно и точно, че читателят оставя книгата разтърсен, обогатен, благоговеещ. "
Сънди Таймс

"Прозата на Лесинг притежава изразителната сила и бързата, импресионистична лекота, характерна за някои от късните творби на Д. Х. Лорънс. Увлечени сме в порой от силни чувства. "
Уолтър Клемънс, Нюзуик

"Блестящ и сериозен роман, който още веднъж ни напомня до каква степен въображението може да диктува и обогатява преживяванията. "
Нашънъл Обзървър
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^