Любимите факти на Ники Кънчев (ISBN: 9789549436211)

Офертите за продукта

Описание
Далеч преди старта на \"Стани богат\" ме завладя магията на факта. Научаването на някоя интересна подробност, свързана с всяко значимо събитие от разнообразни области, подхранваше първо детското, а после и младежкото ми любопитство към света. Дребни наглед подробности подреждаха пъзела на знанието и обясняваха някои явления. Колекционирането на този наниз от факти определено се задълбочи след като седнах срещу Стола на богатството и всяка вечер пред очите ми хората печелеха, защото бяха запомнили малките детайли от голямото цяло.
Имам си няколко мои най-любими факта: великият любовник Казанова е погребан в затънтения чешки град Духцов; първото име на родния страдалец Страндзката от \"Немили -недраги\" и \"Хъшове\" е ... Спиро. А питали ли сте се някога каква е реалната стойност на 30-те сребърника, за които Юда е продал Христос и по-важното - какво е направил с тях? Ами инвестирал е - купил си е земя, известна като \"кръвната нива\". Там е и дървото, на което Юда се обесва. Има ли някаква връзка между дръзката певица Пинк и още по-дръзкия филм на Тарантино \"Глутница кучета\"? Уфф, и още каква - тийнейджърката Алиша Муур е влюбена в един от героите на филма, господин Пинк, изигран от Стив Бушеми и затова си избира това име за артистичен псевдоним.
Тази книга ще ви отвори още много такива прозорци. Надникнете през тях!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^