Любопитна пътечка към математиката: Учебно помагалопо направление Математиказа трета група в детската градина (ISBN: 9789541807262)

Любопитна пътечка към математиката: Учебно помагалопо направление Математиказа трета група в детската градина (ISBN: 9789541807262)

от 4,50 лв 2 оферти
Описание
Учебното помагало по математика е самостоятелно книжно тяло, съдържащо 40 страници и 2 страници оперативен материал за индивидуална работа на всяко дете през цялата година. Разработените учебно-познавателни задачи към всяка тема служат не само за въвеждане на ново образователно съдържание, като осигуряват формирането или затвърдяването на конкретни математически представи и умения, фиксирани в темата, но предлагат и възможности за обобщаване на познанието на децата и по предходни теми. Работата по математика е осигурена и с комплект табла и демонстрационни материали.

В помагалото са включени и диагностични задачи, ориентирани към входното и изходното равнище на постижения на децата. Те са съобразени със заложеното математическо съдържание във 2. група на системата Приказни пътечки и отчитат разработеното по направлението за подготвителна група в системата Здравей, училище!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^