Ловци на изгубеното знание (ISBN: 9789549994902)

Ловци на изгубеното знание (ISBN: 9789549994902)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Наука
Брой страници304

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Ерих фон Деникен е роден през 1935 г. в Швейцария и е един от най-успешните международни автори. След световния бестселър от 1968 г. „Спомени от бъдеще¬то \", книгите му се превеждат на 28 езика. До момента са излезли от печат над 20 заглавия в тираж над 51 милиона екземпляра.
Известията от изчезнали култури все още съществуват. Ерих фон Деникен представя най-новия, спиращ дъха разказ за неразгадания пъзел в Египет, Южна Америка и Азия. Ученият разглежда забранена досега археология, изпълнена с мистични места, с народи, обгърнати от легенди и магическа култура, за да разкрие тайната: ранното човечество е имало контакт с извънземни цивилизации. Археологията и историческите изследвания столетия наред са пренебрегвали и потискали най-важните влияния върху човешката история. Ерих фон Деникен, световноизвестният учен и автор на бестселъри, представя съвместно с научни работници и изследователи най-новите примери за алтернативна историография, която не би могла да бъде по-увлекателна: Открити ли са при пирамидите в Гиза скрити камери? Притежавали ли са фараоните тайни технологии? Разказват ли древните шумерски текстове за приземявания на космически кораби? Имало ли е нанотехнологии още в каменната ера? Направили ли са чужди сили мистериозна канализация в Китай? Защо праисторическите „творци\" са създавали каменни чудовища? Съдържат ли древните документи доказателства за генни манипулации? Показват ли звездните култове на остров Сулавеси контакт с извънземните?
ОТПРАВЕТЕ СЕ ЗАЕДНО С ЕРИХ ФОН ДЕНИКЕН ПО СЛЕДИТЕ НА ЕДНА НОВА КОСМИЧЕСКА АРХЕОЛОГИЯ.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^