Лъжата за киселото мляко (ISBN: 9789546856661)

Лъжата за киселото мляко (ISBN: 9789546856661)

Лъжата за киселото мляко (ISBN: 9789546856661)

от 13,49 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Измамите на хранителната индустрия

Съвременните хранителни продукти трябва да са здравословни, вкусни и евтини – това е мотото на една индустрия, която влага милиарди в реклама, опитвайки се да убеди всички нас в тържеството на новата ера в храненето. В действителност повечето продукти сериозно застрашават здравето и психиката на потребителя. Замърсяване с вредни вещества, Е-номера, хранителни добавки... Гигантската маркетингова машина на доминиращите в отрасла фирми кара потребителя бавно, но сигурно да "оглупява". Последствията са тежки...

Разкритията на авторите ще ви отворят очите за съдържанието на храната от супермаркетите:
* съмнителни хранителни вещества
* недекларирани генно манипулирани съставки
* облъчени хранителни продукти.

Книгата посочва рисковете, които носят тези храни, информира обстойно и честно за триковете на производителите и ни напомня, че сами носим отговорността за собственото си здраве.

За авторите:
Марита Фолборн е работила дълги години като технолог в международен хранителен концерн. Влад Джорджеску е химик и се е занимавал с изследване на вредните вещества и субстанции в хранителните продукти. Двамата работят в момента като журналисти в областта на медицината.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^