Магията на безсмъртието. Книга на тайните (ISBN: 9789549418781)

Магията на безсмъртието. Книга на тайните (ISBN: 9789549418781)

от 25,20 лв 2 оферти
Описание
Това е книга за пътищата за придобиване на Силата и Безсмъртието. Силата, която позволява постигането на всичко, което пожелаем в ежедневния си живот и да отидем отвъд неговите граници. Безсмъртието в буквалния смисъл на тази дума, тоест физическо безсмъртие и /или/ запазване съществуването на нашето "аз" без прекъсване. Крайната цел тук е придобиването на Силата. Може да се каже, че тази книга съдържа отговорите на някои въпроси. По-нататък всичко зависи от питащия.

Понякога космическият часовник, който за нас е свързан с 12-годишния цикъл на слънчевата активност, дава отклонение и настъпва ВРЕМЕТО НА ЧУДЕСАТА, когато всичко е възможно. ВРЕМЕТО НА ЧУДЕСАТА е времето на странниците, за които непознатото е винаги по-добро от ежедневното, които не се боят от промените, а ги търсят, защото по някакъв начин те знаят за великолепието на ГОЛЕМИЯ СВЯТ, който започва буквално от нашия праг. И ако вие сте готови да престъпите чертата - ДОБРЕ ДОШЛИ!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^