Маговетри 3: Леденият рицар (ISBN: 9789545150777)

Маговетри 3: Леденият рицар (ISBN: 9789545150777)

Маговетри 3: Леденият рицар (ISBN: 9789545150777)

от 8,50 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиДетски, Приказки, Роман
Езикбългарски
Брой страници296

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

\"Принцеса съм била!\" От думите им страшно я заболя. За да не заплаче, Маша се загледа през прозореца към блестящия под уличните лампи сняг. \"Каква отвратителна дума, принцеса, трябва да се измисли нещо друго. Например коронела или пък коронеса – от корона. Или... \"
– Венцеса! – подсказа майка й от мрака в стаята.
– Точно така, венцеса от венец!
Майка й се отправи към тъмнеещата врата, шумолейки с дългата до пода рокля.
Нещо не беше както трябва – не само в майка й, но в цялата стая. Допреди миг Маша бе у дома, в кревата, с термометър под мишница и хапче под езика, а сега всичко се преобрази: въздухът се вледени, в тъмното напипа някакви космати пантофи, вратата бе изчезнала и на нейно място се бе появила плътна завеса от грубо платно, а навън вместо уличните лампи и съседните кооперации се виждаше назъбена висока стена, отвъд която се простираше пусто бяло поле с посърнали самотни елхи.
– Мамо! – извика Маша и се хвърли към вратата. Направи няколко неуверени крачки, но в тъмното проехтя животински рев и момичето се втурна обратно... За да не заплаче, Маша се загледа през прозореца към блестящия под уличните лампи сняг. \"Каква отвратителна дума, принцеса, трябва да се измисли нещо друго. Например коронела или пък коронеса - от корона. Или... \" - Венцеса! - подсказа майка й от мрака в стаята. - Точно така, венцеса от венец! Майка й се отправи към тъмнеещата врата, шумолейки с дългата до пода рокля. Нещо не беше както трябва - не само в майка й, но в цялата стая. Допреди миг Маша бе у дома, в кревата, с термометър под мишница и хапче под езика, а сега всичко се преобрази: въздухът се вледени, в тъмното напипа някакви космати пантофи, вратата бе изчезнала и на нейно място се бе появила плътна завеса от грубо платно, а навън вместо уличните лампи и съседните кооперации се виждаше назъбена висока стена, отвъд която се простираше пусто бяло поле с посърнали самотни елхи. - Мамо! - извика Маша и се хвърли към вратата. Направи няколко неуверени крачки, но в тъмното проехтя животински рев и момичето се втурна обратно...
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^