Маркетинг на таланта (2003)

Маркетинг на таланта (2003)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници312

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

На пазара на труда на бъдещето засилването на личната отговорност придобива все по-голямо значение наред с професионалната гъвкавост и регионалната мобилност. С индивидуална стратегия за самомаркетиране се активизират умения и способности, което допринася за новото равновесие между „насърчаване и изискване" в политиката на пазара на труда.

Франц Егле и Валтер Бенс представят в своята книга многократно изпробвания метод маркетинг на таланта". Търсещите работа ще се научат да използват целенасочено модерната matching технология за установяване на съответствие с помощта на Интернет, както и да подобряват своите шансове със стратегия, концентрирана върху специализирането (СКС), и с кратко кандидатстване, насочено към целева група (КЦК).
Книгата се спира на
- пазара на труда на бъдещето и проблемните области на съвремието;
- концепции за търсене на работа и посредничество, договори за търсене на работа, маркетинг на таланта;
- самомаркетиране със СКС и кандидатстване, насочено към целева група;
- освобождаване от работа с устройване на ново място, както и на полезни източници на информация и съвет за кандидатстване.

„Маркетинг на таланта" се обръща към студенти и преподаватели
по икономика и администрация с профил трудова администрация, към преподаватели от институти и школи за следдипломна квалификация, към посредници, консултанти и ръководни кадри в бюрата по труда и техните партньори.

Проф. д-р Франц Егле преподава политика на пазара на труда в Специализираното висше училище на Федералната служба по труда в Манхайм и провежда семинари за следдипломна квалификация за новите стратегии за търсене на работа.

Валтер Бенс, дипломиран специалист по администрация, преподава трудово посредничество в Специализираното висше училище на Федералната служба по труда в Манхайм и от няколко години води семинари по самомаркетиране.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^