Маркетингови комуникации (ISBN: 9789548401203)

Маркетингови комуникации (ISBN: 9789548401203)

от 15,30 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Настоящата книга въвежда читателя в света на основните маркетингови комуникационни инструменти - реклама, връзки с обществеността (пъблик рилейшънс), стимулиране на продажбите, лична продажба, спонсорство. С помощта именно на тези определящи комуникационни техники, както нашите, така и чуждите фирми се стремят да постигнат своите важни краткосрочни и дългосрочни цели. Ясно е, че при съществуващата ускорена динамика в развитието на съвременния бизнес не е възможно изцяло да се обхване и анализира извънредно сложната маркетингова комуникационна проблематика. Бурното развитие на производството и търговията разширява кръга на участниците в маркетинговите процеси, а това на практика означава, че се усъвършенства и усложнява сферата на използваните пазарни комуникационни техники.

Съвременното развитие на бизнеса е немислимо без ефективното използване на маркетинговия подход, в рамките на който важна роля играят пазарните комуникационни техники. В условията на все по-изострящата се конкурентна борба всяка фирма започва да отделя по-голямо внимание на своя делови авторитет, на реномето и имиджа на своите стоки и услуги. Усилията за създаване на конкурентоспособен продукт, за организиране на подходяща пласментна и сервизна мрежа и формиране на конкурентни цени не могат да гарантират желания обем продажби, ако същевременно фирмата не съумее да изгради съответна комуникационна стратегия, с която да запознае, убеди и подтикне потребителите към покупка.
Маркетинговите комуникационни дейности все повече съпътстват ежедневния живот на хората и играят съществена роля в стопанската дейност на фирмите. Тези дейности, подготвяни от висококвалифицирани специалисти и осъществявани с помощта на технически средства, обхващащи аудиториите на цели държави и континенти, се превръщат в развита самостоятелна индустрия, без която е трудно да си представим съвременния живот.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^