Марките на любовта (2004)

Описание
Кевин Робъртс не само че оглавява успешно световноизвестната компания за идеи Saatchi & Saatchi ( над 7000 души служители в 82 страни ), но е и автор на красивата и смела книга: Марките на любовта - бъдещето отвъд търговските марки. Тя е красива, защото наистина всяка отделна страница от нея има своя визуален пулс, а е смела достатъчно, за да отрече досегашните истини и да се взре убедително в бъдещето на търговските марки.

Вярата ми, че емоционалните връзки са жизненоважни за бъдещето, съюзена с мантрата на Saatchi & Saatchi – няма невъзможни неща, отприщиха невероятна сила – марките на любовта...

Да, именно любовта е разковничето, златното зрънце, което преобразява строгия и суров свят на икономически отношения.

Робъртс, човек, който не обича да се застоява в офиса, добре познава душата на потребителите. Важният въпрос, според него, е кое предизвиква вярност отвъд разумните доводи. Как се предизвиква ответност, която не е ограничена от времето и пространството.

Темпераментно, но и убедително авторът разгръща своята теория, която по смайващ начин е подкрепена от световната практика. Той има своята методология и спечелва читателя с рационални аргументи за силата на емоционалните импулси...

Поетика на рекламата – така може да бъде наречена тази книга, а катарзисът ще бъде за хората от двете страни – и за вдъхновяващите потребители, и за вдъхновените личности в бизнеса, които не се борят за лесни резултати, а за трайни отношения.

Издателство Фокус счита, че тази книга е лукс, който може да си позволите... Сред другите бизнес книги на пазара тя изглежда различно, но който иска да изпреварва времето ще оцени авангардното й послание!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^