Маската на Атрей (ISBN: 9789545857461)

Маската на Атрей (ISBN: 9789545857461)
Описание
Ключови думиТрилър

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„Маската на Атрей\" ще ви повлече по бързите си, тъмни течения и ще ви пусне по водопада!

Собственикът на невзрачен музей лежи мъртъв в тайна стая, обграден от най-изумителната в света колекция от гръцки антики. Открадната е безценна микенска погребална маска, както и костите на легендарен герой, за когото се смята, че е съществувал единствено в древен мит. Съкровищата са били задигнати от нацистите и онези, които не са се простили с мечтите си за световно господство все още ги издирват.
Маската е уникално откритие, притежаващо силата на унищожително възмездие, ако попадне в ръцете на лоши хора. Но когато уредникът на музея Дебора Милър научава истината, може би вече е късно да спаси не само себе си, но и да разкрие пред света страховитата тайна, която е научила.
Някои тайни е по-добре да останат погребани.

„Когато четеш „Маската на Атрей\", сякаш гледаш в много тъмен и страшен тунел - нямаш представа какво те дебне оттам, готово да изскочи. Хартли е страхотен писател. \"
Дьглас Престън
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^