Математика за 11-12 клас. Всички решени матури Алгебра и Геометрия (2011)

Математика за 11-12 клас. Всички решени матури Алгебра и Геометрия (2011)

Математика за 11-12 клас. Всички решени матури Алгебра и Геометрия (2011)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиМатематика, Учебник
Брой страници296

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло: 982 грама
Размери: 23.5x16.5

Предназначението на учебното помагало е да помогне на учениците при завършване на средното им образование да си припомнят преподавания материал и да ги обогати с нови знания според програмите за обучение по математика, одобрени от МОМН и утвърдени по света.

Съдържанието на учебното помагало осигурява сериозна и пълна подготовка, като представя в кратка и най-достъпна форма класическата област на математиката. Направен и подробен преговор на материала, преподаван по тази дисциплина от 8,9, 10,11 и 12 клас, като са разгледани всички изучавани елементарни функции, уравнения и неравенства с графичните им изобразения. Уроците са систематизирани според естествената логическа последователност на математическите определения, формули и теореми, т. е. от елементарното към по-сложното.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^