Математика за 3. клас (ISBN: 9789540120676)

Математика за 3. клас (ISBN: 9789540120676)
Описание
Учебникът представя математическото съдържание по достъпен за малките ученици начин и с подходящ илюстративен материал. Изграден е с помощта на рубриките Аз си припомням, Аз откривам, Аз се опитвам, Аз мога и Аз искам да мога. Съдържа 109 урока, като всеки урок е разработен на нова страница. Подбрани са задачи от живота и практиката, които са достъпни за третокласниците и ги мотивират при изучаването на математическия материал.
Учебникът е съобразен с принципа за спираловидност в изграждането на математическите знания, като геометричният материал се изучава в единство с аритметичния. Съдържа упражнения с творчески характер за съставяне и преобразуване на текстови задачи и развива творческите способности и познавателните интереси на учениците. Предоставя възможности както за самостоятелна, така и за групова работа.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^