Mayo ClinicДепресията (2003)

Mayo ClinicДепресията (2003)
Описание
Твърде много хора страдат от депресия, защото болестта често не се разпознава или не се лекува както трябва. Тази книга може да ви помогне по-добре да разберете депресията, лечението на заболяването и как отново да се почувствате добре.
В книгата ще намерите: Фактори, увеличаващи риска във вашия случай; Показания за възможно заболяване от депресия; Какво се случва в мозъка ви; Как действат антидепресантите; Ефективни форми на психотерапия; Кога да се използва електроконвулсивна терапия; Нови насоки в лечението; Стратегии за самопомощ с оглед запазване на здравето; Специфична информация за жени, хора в напреднала възраст и младежи; Как могат да помогнат семейството и приятелите; Разпознаване на самоубийственото поведение; Една лична история за възстановяване.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^