Мениджмънт в следващото общество (2006)

Мениджмънт в следващото общество (2006)

Мениджмънт в следващото общество (2006)

от 16,20 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Медицина, Мениджмънт, Право
Езикбългарски
Брой страници250

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Мениджмънтът в следващото общество е книгата, в която са събрани заедно най-прозорливите и далновидни, устремени с поглед към идващото общество статии и интервюта на Питър Дракър за последните пет години. Проницателен, както винаги, той анализира най-критичните теми и дава отговори на въпроси, пред които се изправят световният бизнес и обществата. Предлага своите съвети, убеждения и напътствия към мениджърите на XXI век.
Трудът предлага проникновен анализ на „информационната революция\" и „обществото на знанието\", което тя създава. Подробно се проследяват безпрецедентни икономически и социални трансформации в настоящето, за да се обосноват и обяснят особеностите на следващото общество, което несъмнено е предизвикателно, провокативно и често ще смущава.
„Развитието на най-важните нови технологии все още предстои и повечето от тях най-вероятно няма да имат нищо общо с информацията. Но за да бъдат в състояние да използват тези промени като възможности, хората от оперативното ръководство, било на малки или големи бизнес организации и нестопански предприятия, ще трябва да разберат реалностите на следващото общество, защото върху тях ще трябва да градят своята политика и стратегия\", разсъждава Питър Дракър.
Трудовете на Дракър отдавна заемат лидерска позиция сред най-добрите публикации по мениджмънт в целия свят. А тази последна книга на гуруто на мениджмънта предоставя възможност да се прочете, събрано заедно. , най-значимото от неговите прозренията за утрешния ден.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^