Метатайната (ISBN: 9789546551382)

Метатайната (ISBN: 9789546551382)
Описание
Ключови думиЕзотерия
Езикбългарски
Брой страници264

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Законът за привличането, разкрит в \"Тайната\", е един от седемте древни принципа. Тук са останалите шест!

\"Метатайната\" е книга за тайна, която отвежда отвъд всички тайни. Тя навлиза дълбоко в естеството на Вселената и човека и разглежда вечния закон на привличането. В нея са описани стъпка по стъпка начините и техниките, с помощта на които ще добиете духовно и материално богатство, ще намерите любовта и мечтаното щастие. В основата й лежат събития от реалния живот и уроците, научени от автора при общуването му с Учители и мъдреци от цял свят.

Известни хора, посветени в Метатайната, ни помагат да вникнем в седемте херметични закона и коментират загадъчните им проявления във Вселената и в нашия живот.

Държите в ръцете си безценен дар! Той е ключът към древни тайни, известни на малцина избрани.

Освен извор на познание и житейски наръчник за самоусъвършенстване, книгата разказва и вълнуващата история на един човек, предприел трудно и рисковано пътуване в търсене на Метатайната.

\"Нашата кръв е кодът на Вселената. \"

\"Законите на битието са седем. Този, който ги познава и разбира, притежава вълшебен ключ за вратите на Соломоновия храм на мъдростта и благополучието. \"

ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

\"Ако си на кръстопът, прочети \"Метатайната\"! Тя ще те просветли и ще ти помогне да осъзнаеш къде да търсиш щастието и средствата за неговото постигане!\"
Джо Витале, световноизвестен специалист по маркетинг, писател и метафизик

\"Метатайната\" ще те мотивира да се потопиш в себе си и ще ти покаже богатството на живота! Непременно я прочети!\"
Боб Проктър, философ, писател и имиджмейкър

\"Мета\" е хубава дума. Но повечето хора не я разбират. Тя просто говори за онова, което не можеш да видиш с очите си. Трябва да го съзреш с \"вътрешното си око\" и да го осъзнаеш.
\"Мета\" означава отвъд физическото. Знаеш ли, че 99% от населението на Земята е програмирано така, че позволява на външния свят да контролира вътрешния? Ако искаш да получиш желаното, трябва да дадеш възможност на вътрешния свят да контролира външния. В това се състои цялата метатайна. \"
Боб Проктър
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^