Методи за оценка на интелектуалните активи на организацията (2013)

Методи за оценка на интелектуалните активи на организацията (2013)

от 9,00 лв 2 оферти
Описание
Поводът за написването на тази книга е актуалността на темата за все по-нарастващото въздействие на нематериалните активи върху икономическото представяне, стойността и конкурентноспособнос тта на компаниите. Етапът на оценка на стойността на обектите на ИС е съществена част от цялостния процес на разработка, създаване и експлоатация на интелектуалните продукти от организацията.
Мисията е да се даде едно структурирано знание с цел придобиването на нова квалификация и способности за идентифициране и класифициране на обектите на интелектуална собственост и други видове интелектуални активи на организациите, за прилагане на най-подходящите подходи и методи за оценка на стойността на всеки от тях в зависимост от характерните му особености.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^