Методическо ръководство за решаване на задачи по висша математика Ч. 2 (2006)

Методическо ръководство за решаване на задачи по висша математика Ч. 2 (2006)

Методическо ръководство за решаване на задачи по висша математика Ч. 2 (2006)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиМатематика, Учебник
Брой страници380

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Методическото ръководство за решаване на задачи по висша математика обхваща по-широка тематика от застъпената в новите учебни програми на техническите и икономическите висши училища. То е замислено в три части. Втората книга, която предлагаме на Вашето внимание, излага материала по:
-Въведение в анализа
-Неопределен и определен интеграл
-Функции на две и повече независими променливи
-Редове
-Многократни интеграли
-Криволинейни и повърхнинни интеграли
Всеки параграф започва с подробно изложение на теоретичния материал, като доказателствата на теоремите в повечето случаи са пропуснати. Следват решени примери, много от които по няколко начина, подбрани с цел да обхванат спецификата на темата. Накрая на всеки параграф са дадени задачи за самостоятелна работа. Повечето отговори, както и някои упътвания и решения, са посочени в края на книгата. Последователността на изложението във всяка глава е избрана с цел по-лесното възприемане на материала от студентите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^