Между двете уши. Отговори на въпроси по системата на Норбеков (ISBN: 9789548761703)

Между двете уши. Отговори на въпроси по системата на Норбеков (ISBN: 9789548761703)

от 7,20 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиАптека, Здраве, Здраве
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Анна Чудновска - психолог, музикант, художник, инструктор по бойни изкуства, адепт на практическата философия и просто интересен, творчески човек.

"Системата на Норбеков предлага отлично решение, превъзходно претеглена и обоснована програма за самовъзстановяване. За разлика от много други системи тя е адаптирана за прилагане от съвременния човек и дойде съвсем навреме. Активно работейки над себе си, вие постигате отначало здраве, а след това и нови хоризонти във всичко, към което се стремите. Реализирате мечтата си. Разбирате своята уникална цел в този живот. Правите света ярък, пълнокръвен, наситен. "
Анна Чудновска

Мирзакарим Норбеков - доктор по психология, педагогика, философия в медицината. Създател на уникална система за оздравяване и подмладяване на организма на човека. Изтъкнат целител на нашето време. Възглавява Института за самовъзстановяване на човека в Москва.

"... има хора, съчетаващи в себе си едновременно и физиката, и
лириката. Една от тях е Анна Чудновска, логик романтик. Тя чете
същите тези книги, гледа същите филми и умее да говори с логиците
на разбираем за тях език!
В интернет Анна отговаря на хиляди, хиляди, стотици хиляди въпроси и е тренирана да дава кратки, лаконични и прости, тоест гениални отговори.
Една от целите на тази книга е да достигне до логиците, които не са
се разучили да мислят, чувстват и мечтаят!"
Мирзакарим Норбеков (от предисловието към книгата)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^