Международни автомобилни превози на товари 2011 (2010)

Международни автомобилни превози на товари 2011 (2010)
Описание
Справочник

Съгласно Закона за автомобилните превози (ЗАП) лиценз на Общността за извършване на международни автомобилни превози на товари може да получи само лице, което притежава удостоверение за професионална компетентност.
След 10 септември 2009 г. всеки шофьор, изпълняващ международни превози на товари, трябва да притежава карта за квалификация, потвърждаваща начална квалификация или периодично обучение за усъвършенстване на познанията на всеки 5 години.
Настоящият справочник е подготвен с цел да допринесе за изпълнението на тези изисквания. В него е представена актуалната нормативна уредба и специифичните знания и умения, които формират компетентността на превозвачите, организаторите и шофьорите, изпълняващи международни превози на товари.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^