Международни стандарти за финансови отчети (МСФО) 2005 (2006)

Международни стандарти за финансови отчети (МСФО) 2005 (2006)

Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Право
Езикбългарски
Брой страници672
Тегло1254

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Meждународните стандарти за финансови отчети (МСФО) 2005 съдържа обнародваните в Държавен вестник Международни счетоводни стандарти (International Accounting Standards (IAS)), Международни стандарти за финансови отчети (International Financial Reporting Standards (IFRS)) и тълкуванията за тяхното прилагане (SIC-IFRIC interpretations). Международните стандарти за финансово отчитане включват и последващите изменения и допълнения на тези стандарти и тълкуванията за тяхното прилагане, изготвени от Съвета по международни счетоводни стандарти (International Accounting Standards Board (IASB)).

На територията на Република България действат Международните стандарти за финансови отчети, приети от Комисията на Европейския съюз. В това издание са включени самите стандарти, както и тези допълнителни текстове, които са неразделна част от тях. Разясненията и Приложенията към тях могат да бъдат намерени единствено в официалното и пълно издание на Международните стандарти за финансово отчитане (MСФО) 2005, издание на Сиела.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^