Международни стандарти за счетоводство и финансова отчетност 2014. Коментари и приложения (2014)

Международни стандарти за счетоводство и финансова отчетност 2014. Коментари и приложения (2014)

от 216,00 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиИкономика, Икономика
Езикбългарски
Тегло2269

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

МСФО са обект на все по-силно обществено внимание - особено след като през 2000 г. бяха възприети от Международната организация на комисията за ценни книжа, през 2002 г. от Европейския съюз и през 2007 г. от американската Комисия за ценни книжа.

Опитът на онези европейски компании, които възприеха тези стандарти още през 2005 г. показва, че подобно начинание изисква многогодишни усилия. МСФО 2014 съдържа пълни разяснения на всички изисквания на МСФО условията, както и множество примери за тяхното приложение в сложни ситуации от реалния живот. Наръчникът може да се използва както за обучението на счетоводен персонал, така и като справочно издание при фактическото приемане на стандартите и изготвянето на съобразени с тях финансови документи. МСФО 2014 е еднакво ценен за съставителите, одиторите и потребителите на финансовите отети.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^