Описание
Ключови думиИнформатика, Програмиране

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Използвайте C# за решаване на реални професионални задачи.
С шест подробно разгледани проекта, Microsoft® C# Професионални проекти е вашият ключ към овладяване на силата на C#. Всеки един проект разглежда специфични възможности на C# и е базиран на ситуация от реалния живот. Чрез придобитите с тази книга умения ще можете да променяте проектите така, че да ги използвате успешно за професионални цели.

СЪЗДАВАНЕ НА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КЛИЕНТИ
Ще започнете със създаване на Windows приложение, което съдържа формуляри. Ще показвате данни чрез свързване на тези формуляри с SQL база данни. Използвайки Crystal Reports®, ще се научите да анализирате данните за клиенти и месечните данни за работата, извършена от всеки служител.

СЪЗДАВАНЕ НА СИСТЕМА ЗА ЛИЧЕН СЪСТАВ
Ще изградите система-регистър за служители, която обикновено се използва от отдел Личен състав или отдел Човешки ресурси за разглеждане на записите и съхраняване на информацията за служители. Ще изградите това C# приложение, използвайки компонентите TreeView, ListView и StatusBar, и ще се научите как да оперирате с XML файл.

СЪЗДАВАНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ТВОРЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ
Използвайки Visual Studio® . NET, ще създадете Windows формуляр, който ще взаимодейства с документ на Microsoft® Word за проверка на данните, въведени от потребител. Този формуляр ще записва входните грешки в Windows Event Viewer.

СЪЗДАВАНЕ НА ПОРТАЛ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Ще разработите корпоративно решение за управление на разписанията на полети и резервациите на авиокомпании. Използвайки комбинацията от ASP. NET Web приложения и разширените средства за управление на SQL сървър, ще изградите решение за интегриран портал, което развива умения за управление на бизнес информация.

СЪЗДАВАНЕ НА ПОРТАЛ ЗА КНИЖАРНИЦА
Използвайки C#, ще създадете Web портал за продажба на книги, който достъпва и показва информация от SQL база данни чрез Web услуги.

СЪЗДАВАНЕ НА МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Ще научите основите на мобилните Web приложения. Ще се запознаете с технологиите за създаване, тестване и внедряване на мобилни Web приложения.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^