Microsoft Windows ME (ISBN: 9789546851703)

Microsoft Windows ME (ISBN: 9789546851703)
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Езици, Езици, Информатика

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Windows ME

Обучавате се с наложено от вас самите темпо
Намирате точно това, което ви трябва
Упражнявате се с примери от практиката
Предлагаме ви един удобен и лесен начин да се научите да използвате най-вълнуващата операционна система за вашия домашен компютър.

Вие избирате дали да работите последователно по уроците, за да преминете пълния курс на самообучение, или да минете по отделни уроци, за да придобиете само уменията, които са ви необходими. И в двата случая овладявате Microsoft® Windows® Millenium Edition (Windows Me) с наложено от вас самите темпо, с помощта на учителя, който ви познава най-добре — вие самите.

С тази книга и с Microsoft Windows Me ще научите как да:

Стартирате по-бързо и получавате повече от вашия компютър: да придавате собствен облик и стил на работа на вашия компютър. Да организирате и компесирате файлове и папки. Да настройвате опции за удобство и достъпност, така че всеки да е удовлетворен от вашия компютър.
Навлезете в Интернет, за да се насладите на богати онлайн преживявания: да разглеждате Уеб, да изпращате електронна поща, да се присъедините към онлайн групите по интереси.
Изпитате наслада от най-доброто от цифровата медия: да слушате и гледате компакт-дискове и DVD дискове, да записвате, обработвате и възпроизвеждате цифрови звуци. Да гледате телевизия и видео, както и да слушате радио на вашия компютър. Да прехвърляте, обработвате и разглеждате цифрови фотографии.
Настроите съвсем лесно домашна мрежа: да инсталирате мрежа, за да поделяте файлове, папки и хардуерни устройства или една телефонна линия. Да обме-няте файлове със служебния компютър.
Относно системните изисквания погледнете секцията Използване на компакт-диска Microsoft Millennium Edition стъпка по стъпка в началото на книгата.

Всички мултимедийни филми са на български език
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^