Милионер за една минута (2003)

Описание
Тази книга не е обикновена. Тя е уникална по форма и изненадваща по своето съдържание. Или всъщност това са две книги, обединени в една - документална и роман.

Двама световноизвестни автори в областта на бизнес литературата, помогнали на хиляди хора да постигнат успех, са създали това необикновено четиво. Хансен е един от авторите на серията "Пилешката супа", а Алън - на икономически бестселъри. И двамата са милионери и познават пътя към богатството "от досадните дупки по него до необикновените перспективи". Обучили са хиляди как да постигнат финансов успех и сега споделят прозренията си.

Книгата е разделена на лява и дясна половина, илюстриращи двата начина на възприемане на света - емоционален и рационален. На страниците отдясно е историята на една самотна майка. Тя трябва да спечели един милион долара за деветдесет дни, за да може да си върне двете деца. Така се представя "дясното мозъчно полукълбо" на богатството - драмата на борбата между мечти и страхове.
Отляво всъщност е едно практическо Ръководство за милионери - стъпки и техники за натрупване на богатство. Тези кратки инструкции и конкретни указания са изпитани и дават резултати в реалния свят. Себепознанието и самоусъвършенстванет о ще помогнат на читателя за кратко време да се превърне в Просветен милионер.

Тези два различни подхода са, за да се постигне по-силен ефект. Романизираната история на една жена и ръководството за рационален подход към живота целят не просто информиране. Крайната цел е трансформиране, което да промени живота ви. Няма значение коя част ще прочетете първо, важен е крайният ефект.

"Милионер за една минута" на Хансен и Алън е оригинална и полезна. Тя е стройна "система за милионери", която ще ви даде "едноминутни" навици за създаване на богатство в дългосрочен план.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^