Минали животи, настоящи сънища (ISBN: 9789543190645)

Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

С настъпването на новото хилядолетие ни очакват огромни, разтърсващи промени. Днес глобалните планетарни изменения ни дават уникалната възможност да се освободим от старите проблеми и ограничения. Минали животи, настоящи сънища ни учи как да се възползваме оптимално от енергиите около нас за своето личностно осъществяване и растеж.

В тази изчерпателна и мъдра книга, посветена на връщането към минали съществувания, известната лечителка Дениз Лин ясно, точно и много забавно ни обяснява как използваме информацията от миналото, за да преодолеем болката и несигурността, как да разрешим здравословните си проблеми и да изпълним дните си с щастие. От книгата ще научите:

какво представляват прераждането, родствените души и кармата;

какви са техниките за връщане към минали съществувания;

как регресивната терапия може да ви помогне да решите здравословни и финансови проблеми и да развиете дарбите, които носите;

какво представляват сънищата и как да влезете чрез тях в миналите си съществувания;

какво представляват духовете водачи, животните на силата и ангелите и как могат да ви помогнат в изследванията на миналите съществувания.

С много примери и богата информация за мистичните традиции по света, Лин ни учи как да пренапишем миналото, за да променим бъдещето си, така че мечтите от всичките ни жизнени съществувания да се проявят и да дарят с радост цялата великолепна, непрестанно разширяваща се вселена.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^