Мисли като милионер и ще станеш милионер (2010)

Мисли като милионер и ще станеш милионер (2010)

Мисли като милионер и ще станеш милионер (2010)

от 9,00 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници226

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

За разлика от други автори по темата, Т. Харв Екър не пише книгата си, за да стане милионер; далеч преди това той вече е такъв. Компанията му Пийк Поутеншълс Трейнинг, специализирана в провеждането на интензивни курсове по милионерско мислене (курсове в нея са минали над 250 000 човека), е може би най-проспериращата в отрасъла в целия свят. Къде се крие тайната на успеха му? Каква е същността на неговия интензивен курс по милионерско мислене? Ако искате да разберете това, просто прочетете тази книга...

"Тази книга ни учи да наблюдаваме своя начин на мислене, за да ревизираме своевременно собствените си ограничени и неконструктивни мисли, навици и методи по отношение на парите. Причината да започнем тъкмо с парите е, че те създават и най-много болка в живота на повечето от нас. Но има нещо много по-важно. Осъзнаем ли веднъж, че подхождаме неконструктивно към парите, това наше отношение към случващото се ще се пренесе и в останалите житейски сфери.

Целта на тази книга е да ви помогне да пробудите собственото си самосъзнание. Когато съзнанието ви започне да наблюдава вашите мисли и действия, вие вече ще разполагате с истински избор в настоящето, вместо да действате единствено въз основа на онова, за което са ви програмирали в миналото, т. е. досегашните ви утвърдени нагласи и представи за нещата. За целта трябва да задействате своя истински, висш аз, вместо да реагирате на случващото се чрез по-низшите съставки на личността си, базирани на страха и съмнението. По този начин ще давате най-доброто, на което сте способни, и ще бъдете наистина господари на съдбата си. "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^